به‌روز شده در: ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۹:۱۱
امکان خرید خودروهای وارداتی با حساب وکالتی بانک ملی ایران فراهم شد

ثبت نام خودروهای وارداتی (مگفا) با حساب وکالتی بانک ملی ایران / مبلغ مسدودی: ۵۰۰ میلیون تومان

امکان وکالتی کردن حساب متقاضیان خرید خودروهای وارداتی فراهم شد و این افراد باید از روز یکشنبه ۱۷ آبان‌ماه تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه‌شنبه ۱۹ آبان‌ماه ۱۴۰۵، مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان را در حساب معرفی‌شده خود مسدود کنند/ متقاضیان شرکت در طرح جدید فروش خودروهای وارداتی (مگفا) می‌توانند به‌صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فیروزه بانک ملی ایران، حساب خود را وکالتی کنند
کد خبر: ۲۳۱۲۵۷
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۵

اقتصادگردان- به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، مشتریان بانک ملی ایران که متقاضی خرید خودروهای وارداتی هستند، می‌توانند از روز یکشنبه ۱۷ آبان‌ماه با مراجعه به سامانه اطلاع‌رسانی عرضه خودروهای وارداتی به نشانی salecars.ir و از طریق سامانه فیروزه، نسبت به ثبت‌نام و معرفی حساب بانک ملی خود برای وکالتی‌کردن اقدام کنند.

بر این اساس، مشتریان بانک ملی ایران می‌توانند در زمان ثبت‌نام در سامانه مذکور، شماره حساب خود در این بانک را معرفی کنند تا پس از انجام فرآیند وکالتی‌کردن حساب، مبلغ تعیین‌شده در حساب آنان مسدود شود.

گفتنی است پس از پایان مهلت ثبت‌نام و تکمیل بررسی اطلاعات متقاضیان، وجوه مسدودشده حداکثر ظرف ۲۴ ساعت کاری آزاد خواهد شد.

ثبت نام خودروهای وارداتی (مگفا) با حساب وکالتی بانک ملی ایران

متقاضیان شرکت در طرح جدید فروش خودروهای وارداتی (مگفا) می‌توانند به‌صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فیروزه بانک ملی ایران، حساب خود را وکالتی کنند.

 مهلت وکالتی‌‌کردن حساب: از روز یکشنبه ۱۷ آبان تا پایان روز سه‌شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۵

 مبلغ مسدودی: ۵۰۰ میلیون تومان

 سامانه فیروزه کلیک کنید

captcha